Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Cees Bruyn, Bruyn AGF:

"Citrusimport over de hele linie rustig"

Tholen - "Niks speciaals", zo vat Cees Bruyn van Bruyn International uit Heerhugowaard de huidige citrusmarkt samen. Het bedrijf uit Heerhugowaard is gespecialiseerd in de import van citrus, waarvan zo'n 90% van het volume zijn weg vindt naar de industrie. De herkomst van het fruit is momenteel afwisselend uit Griekenland, Egypte, Spanje en Marokko. Buiten het Europese seizoen importeert Bruyn AGF ook van overzee.



"Momenteel is de markt rustig, maar ik weet niet wat er gebeurt als al deze landen volop aan de markt komen. Momenteel zijn de prijzen redelijk stabiel", vertelt Kees. "Vanuit Egypte moeten de Valencia's nog op gang komen. Iedereen zegt altijd wel dat ze van start gaan, maar het fruit moet wel goed zijn. Ik verwacht dat de aanvoer van de Valencia's eind februari pas op stoom komt. Ook voor de Marokkaanse Salustiana's is het nog vrij vroeg. "

De klantenkring van Bruyn International bevindt zich hoofdzakelijk in Noord-Europa. Het bedrijf heeft ruim 30 jaar ervaring in het produceren van sinaasappelsap. "In iedere liter sap die we produceren zitten altijd vier of vijf origines. We mengen zoet en zuur op de juiste manier en leveren jaarrond dezelfde stabiele smaak." Voor haar klanten verzorgt Bruyn International ook toegevoegde diensten. Zo worden er bijvoorbeeld diepvriesfruit machinaal gepureerd, zodat deze bij de klant als basis van vruchtsappen gebruikt kan worden."

Voor meer informatie:
Bruyn International
Einsteinstraat 13
1704 RT Heerhugowaard
Tel: 072-5722450
Fax: 072-5724395
c.bruyn@bruynagf.nl
www.bruynagf.nl