Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Chili: Ervaring maakt Viveros Requinoa marktleider op zuidelijk halfrond

Het Chileense Viveros Requinoa (VR), geleid door vicepresident Juan Enrique Concha Ureta, is een belangrijk platform voor uiteenlopende fruitsoorten. De onderneming voorziet veel landen op het zuidelijk halfrond van vruchten.

"Om aan de vraag van de markt in het noorden te voldoen, is het belangrijk om over de meest geavanceerde technologie en de beste kwaliteit te beschikken," zegt Concha. "Dit is ook waarom Viveros Requinoa hier marktleider in de fruitsector is."

VR vermarkt veel productie via de Associated International Group of Nurseries (AIGN®). "AIGN is een belangrijke partner wat betreft het leggen van netwerken. Hierdoor kunnen we onder meer afzetten in de Verenigde Staten, Europa en andere landen in de wereld."

"Wij voldoen altijd aan de toenemende kwaliteitseisen," zegt Concha. "Onze vruchten zijn het resultaat van verantwoorde en geavanceerde technische activiteiten. Ons assortiment is ook breed, met onder meer appels, walnoten, amandelen, kersen, peren en tafeldruiven."

"We bieden telers, fruitkopers en andere mensen in de fruitindustrie onze ruime ervaring samen met een staf van professionals," zegt Concha. "Onze staf omvat een landbouwkundig ingenieur, een econoom, een civiel ingenieur en een selecte groep van technici."

Meer informatie:
Juan Enrique Concha Ureta
juanconcha@viverosrequinoa.cl
Publicatiedatum: