Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Europees residumonitoringsplatform voor groenten en fruit

ChainPoint breidt Fresh.Point uit met geavanceerde analytics module

ChainPoint, leverancier van software-oplossingen voor duurzame supply chain en sourcing-programma's, heeft een uitbreiding op het bestaande residuplatform Fresh.Point ontwikkeld. De nieuwe module, genaamd Fresh.Point Analytics, biedt gebruikers de mogelijkheid om gedetailleerde gegevens over residuen vanuit elke denkbare invalshoek te bekijken. Gebruikers kunnen hierdoor eenvoudiger nieuwe mogelijkheden voor kostenbesparingen en het verminderen van risico's ontdekken. De nieuwe module zal gedemonstreerd worden op de aankomende Fruit Logistica van 4-6 februari in Berlijn.

Fresh.Point residumonitoringsplatform
Fresh.Point is een residumonitoringsplatform voor de groothandel en internationale groeten- en fruithandelaren in de Europese sector. Het verbindt handelaren met de voedsellaboratoria en ondersteunt de workflow van het toewijzen, rapporteren en analyseren van productmonsters. Het platform werd ontwikkeld in samenwerking met een consortium van internationale handelaren en groothandelaren in de Europese groenten en fruit sector, waaronder Univeg, Gemüsering en Andretta. Enkele recente nieuwe gebruikers van Fresh.Point zijn Capespan Continent NV en Cobana Fruchtring.


Klik hier voor een uitvergroting

Op dit moment gebruiken al meer dan 400 gebruikers het Fresh.Point systeem om hun processen voor productmonsters te beheren en verbeteren.

Delen van geanonimiseerde gegevens over residuen
Door het delen van de online infrastructuur en functionaliteit, het delen van kennis en geanonimiseerde gegevens, kunnen gebruikers van Fresh.Point belangrijke inzichten verkrijgen en gelijktijdig hun kosten met betrekking tot residucontroles verlagen. Analyse en analytics in Fresh.Point Fresh.Point bevat een ingebouwde automatische analysefunctie, die gebruikers inzicht geeft in hun leveranciers, de herkomst van producten en trends in residuen over langere tijd. De nieuwste toevoeging aan Fresh.Point is een module genaamd Fresh.Point Analytics die managers in staat stelt om, ook zonder datamining deskundigheid, gegevens van elke denkbare invalshoek te bekijken en nieuwe kansen te ontdekken.

Voor meer informatie:
ChainPoint GmbH
Dr. Alexander Ellebrecht
T. +49 (0)228 26 734 85 E.
a.ellebrecht@chainpoint.com
www.chainpoint.com
Publicatiedatum: