Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Coöperatie DOOR blijft internationale concurrentie graag voor

Tijdens de Fruit Logistica in Berlijn zet coöperatie DOOR haar productmerken centraal. "Deze visie vloeit voort uit de strategie van DOOR", vertelt directeur Jan Opschoor. "Als coöperatie zijn we dé vruchtgroentespecialist, maar onze merken - de productspecialisten - staan voorop. Het draait bij DOOR om Green Diamonds, PapriCo, Prominent, SweetPoint en Purple Pride. De coöperatie faciliteert, initieert nieuw zaken en creëert een omgeving voor vernieuwing. We vergaren de kennis die nodig is voor de toekomst en het internationale netwerk. Zo blijven we de internationale concurrentie net een stapje voor."

DOOR is een onafhankelijke verkoop- en marketingorganisatie van én voor vruchtgroentetelers. "Onafhankelijk omdat we een bewuste keuze maken om met exporteurs te werken als klant en ketenpartner", aldus Jan Opschoor. "Dat is onze gezamenlijke visie en strategie. Met DOOR Partners als verkoop- en marketingorganisatie hebben we zelf de regie in handen. En investeren we in marketing en marktkennis om zo toegevoegde waarde te leveren aan de volgende schakels in de keten. Want daar gaat het om in de toekomst: Het verhaal over ons en dat van ons product samen met de exporteur als ketenpartner verkondigen. En weten waar onze klanten behoefte aan hebben, om zo te ontdekken waar we ons als producent en exporteur kunnen onderscheiden bij de eindklant."

We realiseren ons dat er in de sector zaken anders moeten om onze internationale concurrentiepositie te behouden. We hebben daar onze ideeën en mening over en zijn ook bereid om daar de komende tijd energie in te steken. Samenwerken moet. Maar, zo leert de ervaring binnen DOOR, met telers die echt samen verder willen. Elkaar vertrouwen en dus in elkaar én de markt willen investeren. Dan gaan we het snelst.

Voor meer informatie:
Coöperatie DOOR U.A.
Honderdland 131
2676 LT Maasdijk
T: +31 (0) 174-286 237
E: info@doorpartners.nl
www.doorpartners.nl
Publicatiedatum: