Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Fruit uiten op elk moment van de dag"

Nieuw: AH snack-emmertjes met groenten en fruit

Tholen - Vorige week maandag, 26 januari, introduceerde Albert Heijn een nieuw concept: De AH mini snack-emmertjes. Een perswoordvoerster van de AH geeft aan dat ze hiermee inspelen op de gezondheidstrend in combinatie met gemak. "We zien dat onze klanten fruit lekker en gezond vinden en graag vaker zouden willen eten. Met deze kleine verpakkingen maken wij het makkelijker om op ieder moment van de dag en waar je ook bent vers fruit te eten: op school, op het werk, tijdens het sporen of onderweg."



Ook met Hollandse aardbeien
Albert Heijn biedt de snack-emmertjes aan in diverse smaken. "Momenteel hebben we tomaat, witte druif, rode druif, wortel, mango, ananas, blauwe bes, appel en komkommer. En straks ook aardbei als de Hollandse aardbei er weer is. Uiteraard kijken we naar mogelijkheden om uit te breiden, zeker als we zien dat het een succes is."

De emmertjes liggen nu een week in de schappen. "Het is nog wat vroeg om iets over de afname te zeggen aangezien de mini snack-emmertjes pas een paar dagen in de winkels liggen, maar de start is veelbelovend. We krijgen veel enthousiaste reacties, vooral van klanten met kinderen omdat zij het heel makkelijk vinden om de emmertjes mee naar school te geven. Ook op de prijs wordt positief gereageerd. We bieden de mini snack-emmertjes aan van €0.79 tot €1,19, afhankelijk van de prijs van de inhoud. We bereiken met deze nieuwe producten heel veel verschillende klanten, van gezinnen tot eenpersoonshuishoudens, juist vanwege de veelzijdigheid van de emmertjes. Ook bij Albert Heijn to go worden ze verkocht."

De perswoordvooerster geeft aan dat er dit jaar nog meer nieuwe, gezonde vers-concepten aankomen. "Maar wat en wanneer blijft nog even een verrassing", besluit ze.

Klik hier voor alle mini-snack emmertjes