Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Johan Zwinkels oogst eerste CourgetteFleurs

De eerste CourgetteFleurs worden weer geoogst bij Johan Zwinkels. "Ook al telen we al bijna twintig jaar CourgetteFleur, het blijft een mooi moment als de eerste bloemen gaan bloeien om geoogst te worden", vertelt hij. "De bloemen van jonge courgette planten bloeien uitbundig en de hommels vliegen druk in het rond. Een prachtig gezicht."

De courgettefleur wordt op bestelling geoogst om een zo'n vers mogelijk product te leveren. "Hoe verser het product hoe mooier het eindresultaat in de keuken." De bloemen kunnen alleen geoogst worden als ze geopend zijn, in de ochtenduren.



Naast de CourgetteFleur, in de kleuren groen en geel is de Fioretta (het mannelijke bloemetje met een klein steeltje) ook beschikbaar. De Fioretta wordt voor verschillende culinaire gerechten gebruikt. Ook de aanvoer van de mini-courgette is gestart, al is de gele de eerste week nog beperkt leverbaar.

"Al de producten bij Courgette-Fleur Zwinkels worden geteeld met een maximale biologische inspanning zodat we een mooi, schoon en eerlijk product kunnen leveren. Onze producten zijn GlobalGap gecertificeerd. Ze zijn leverbaar in verschillende verpakkingen en voorzien van een barcode en een QRcode", besluit Zwinkels.

Voor meer info:
Johan Zwinkels 06-51988291
Publicatiedatum: