Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nauwere samenwerking Système U en Auchan

Een exclusief verslag in LSA laat zien dat de overeenkomst tussen Système U en Auchan van september 2014 zich ontwikkeld in een aanzienlijk tempo. Er is een voorstel om 70 Système U hypermarkten (Super U-winkels) om te dopen tot Hyper U verkooppunten, die het Auchan-logo zullen dragen. Auchan staat bekend om haar expertise van hypermarkten en marktonderzoek.

De omschakeling van de naam Super U naar Hyper U zou worden uitgevoerd in een periode van drie jaar. De eerste set van de winkels zou volgens het rapport in augustus dit jaar te zien zijn.

Het is niet verwonderlijk dat deze naamswijziging gebeurt, want de eerste vier maanden samenwerking tussen Auchan en Système U was al een razendsnel succes. Ze hadden in september al een overeenkomst ondertekend om te onderhandelen over de prijzen van zowel binnenlandse als buitenlandse merken.
Publicatiedatum: