Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"In totaal nu meer dan 2.000 hectare Zuid-Afrikaans fruit"

Capespan neemt twee Zuid-Afrikaanse bedrijven over

Capespan heeft deze maand twee bedrijven overgenomen, namelijk het verpakkingsbedrijf Novo House en het fruitbedrijf Theewaterskloof Estate. Novo House heeft de capaciteit van 120.000 kuubskisten per jaar. Het andere bedrijf Theewaterskloof Estate is een bedrijf met een areaal van 300 hectare appelen, peren en pruimen.



Meer dan 2000 hectare
Na deze twee overnames bezigt Capespan Group in totaal meer dan 2.000 hectare in Zuid-Afrikaans fruit waaronder hardfruit, steenfruit, citrus en druiven. Capespan verwierf virufg jaar ook een belang van 25% in de Good View Group, een AGF-distributeur in Hong Kong en Macau en daarnaast een aandeel van 75% in het logistiueke bedrijf Aspen International Services. Die naam is ondertussen weer veranderd.





Capespan introduceert Countour Logistics

Aspen International Services, voor 75% onderdeel van de Capespan Group is officieel omgedoopt tot Contour Logistica. Het gecombineerde managementteam heeft in totaal 125 jaar ervaring in het aanbieden van logistieke services (15 jaar per manager).



www.capespan.com

Publicatiedatum: