Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Europe Retail Packing breidt machinepark uit met verticale verpakkingsmachine



Europe Retail Packing is gespecialiseerd in het verpakken en vermarkten van diverse glasgroenten, fruit en kruiden vanuit drie strategisch gelegen locaties in Poeldijk, Barendrecht en Rotterdam. Europe Retail Packing kan vrijwel alle groente en fruit flowpacken, sealen, foodtaineren of verpakken in netlon/girsac. Hiernaast richt Europe Retail Packing zich ook steeds meer op het vermarkten van diverse glasgroenten, fruit, kruiden en exoten. Sinds deze week is daar een nieuwe verpakkingsmogelijkheid bijgekomen.



Europe Retail Packing is constant op zoek naar innovaties en ontwikkelingen op het gebied van nieuwe verpakkingen en verpakkingsmogelijkheden. Het afgelopen jaar is Europe Retail Packing druk bezig geweest voor een nieuwe machine die vertbag kan draaien. De machine is zo aangepast dat moeilijke producten zoals zoete aardappelen verticaal verpakt kunnen worden. Met deze uitbreiding van ons machinepark kunnen wij vanaf deze week zoete aardappels aanbieden in vertbag verpakkingen in diverse sorteringen. Een groot voordeel voor de klant is dat er met minimaal inwicht wordt gedraaid.



Voor meer informatie:
Europe Retail Packing
Abc Westland 315
2685 DD Poeldijk
Tel: 0174 – 282510
www.europeretailpacking.nl

Publicatiedatum: