Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

AH Verspakketten genomineerd voor de Fruit Logistica Innovation Award

Deze week vindt in Berlijn de Fruit Logistica plaats. Tijdens deze beurs wordt voor de 10e keer de Fruit Logistica Innovation Award uitgereikt. AH en Bakker Barendrecht behoren met de AH Verspakketten (DIY fresh packs) tot de 10 genomineerden voor deze prijs. Genomineerd zijn 2 maaltijden, 2 soepen en 2 dips:


  • Maaltijden: couscous en lasagne (jaarrond in assortiment)
  • Soepen: gazpacho en aspergesoep (verkrijgbaar in het seizoen)
  • Dips: tomatensalsa en exotische salsa (verkrijgbaar in het seizoen)
De AH verspakketten zijn samengestelde pakketten met daarin alle verse groente/fruit/kruiden die nodig zijn om een heerlijk gerecht te maken, eventueel aangevuld met andere producten (zoals een kruidenpasta, couscous en een zakje gedroogde abrikozen/rozijnen) om het pakket zo compleet mogelijk te maken. De groenten en fruit zijn ongesneden en ongewassen, dus de consument kookt helemaal zelf.


 
Het pakket is ontwikkeld om te beantwoorden aan de consumentenbehoefte om meer met verse ingrediënten te koken. "Ik wil wel graag couscous (aspergesoep, lasagne) klaarmaken met verse ingrediënten, maar ik weet niet hoe." Door het pakket te kopen heeft de consument in één keer (bijna) alle ingrediënten bij elkaar, inclusief recept. De gerechten zijn makkelijk klaar te maken en de consument zet nu met trots een heerlijk en gezond gerecht op tafel. Bovendien hoeft de consument niets weg te gooien omdat de ingrediënten in precies de juiste hoeveelheden in het pakket zitten.
 
De gerechten zijn afhankelijk van het pakket voor 4 tot 6 personen.
 
Bezoek ons op het innovatieplein tussen hal 20 en 21!
 
Voor meer informatie:
Bakker Barendrecht
T (+31) 0180 695911
Handelsweg 20
2988 DB Ridderkerk

Publicatiedatum: