Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Astronaut Andre Kuipers en poolreiziger Marc Cornelissen bij 'winters' Opticool





Tholen - Het terrein van logistiek dienstverlener Opticool aan de Rotterdamse haven was gisteren omgetoverd tot 'Noordpool'. De lokale Kennissenclub vergaderde en de dress code was winters. Bezoekers, waaronder veel AGF'ers, werden welkom geheten met een Jagermeister. De avond werd geopend door voorzitter Wim van Sluis van de Kennissenclub, waarna Antonio Oken een korte toelichting gaf op de activiteiten van Opticool.


Andre Kuipers, Antonio Oken en Marc Cornelissen



Astronaut Andre Kuipers en poolreiziger en onderzoeker Marc Cornelissen gaven in een duo-presentatie van de Kennissenclub, hun kijk op de aarde, het arctische gebied en de uitdagingen die zich daar voordoen. Zo ging Andre in op de voorgeschiedenis van de ruimtesessies en de vraag hoe de volgende generatie de Noordpool aan zal treffen. Marc Cornelissen vertelde over zijn avonturen op de Noord- en Zuidpool. Het was de eerste keer dat Andre en Marc samen een duopresentatie gaven.


Marc Cornelissen



"Onze inspanningen om tot een CO2-reductie te komen, passen prima in het duurzame karakter van deze bijeenkomst. Zo arriveren de containers via de barge op de kade en hebben we geïnvesteerd in een hypermoderne en duurzame koeling met het oog op de toekomst. Dit vergt de nodige investeringen, maar door onze toetreding tot de AGRO Merchants Group hebben we daar ook de mogelijkheden voor", vertelt Antonio.



Na de inleidingen was er nog alle gelegenheid voor de deelnemers om te netwerken onder het genot van een hapje en een drankje.

Auteur: Daan Sturm
Website: www.agf.nl
Publicatiedatum: