Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Lidl wil verder expanderen in Oostenrijk

Discounter Lidl wil met een driecijferig miljoenenbedrag tot eind 2016 alle Oostenrijkse filialen moderniseren, meldt de Tiroler Tageszeitung op haar website. Lidl opende het eerste Oostenrijkse filiaal in 1998, en telt in het land momenteel 203 filialen met 4500 werknemers. In deelstaat Tirol heeft Lidl twaalf filialen.

Momenteel loopt het grootste investeringsprogramma sinds de markttoetreding in Oostenrijk, zegt Alexander Deopito van Lidl Oostenrijk. In 2013 werd er reeds 70 miljoen euro in de filialen geïnvesteerd, vorig jaar 100 miljoen euro en dit jaar zal er ook 100 miljoen euro geïnvesteerd worden. Bovendien wordt er in Wundschuh in deelstaat Steiermark een derde regiomagazijn gebouwd, wat 60 miljoen euro gaat kosten.

In deelstaat Tirol werden vorig jaar de filialen in Kufstein, Imst, Lienz en Reutte voor miljoenen gemoderniseerd. Dit jaar volgt het filiaal in Jenbach. Het circa tien jaar oude filiaal in Reutte werd door een volledig nieuw filiaal vervangen en beschikt nu over een verkoopoppervlak van 800 vierkante meter. "Reutte is momenteel ons modernste filiaal in Oostenrijk. Met de modernste techniek en de hoogste milieustandaard", aldus Deopito.

Publicatiedatum: