Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Eerste Keurmeester-trainees afgeleverd

Na drie maanden zwoegen was het gisteren dan zover. De eerste geselecteerde kandidaten, die het Traineeship Keurmeester hebben gevolgd, hebben dit succesvol doorlopen.



Van de negentig aanmeldingen zijn er uiteindelijk zeven kandidaten gestart met het Traineeship. Zes daarvan hebben dit loodzware traject doorstaan en mogen zich met recht Keurmeester Citrus/Uitheems en Exoten noemen. Vier van de zes kandidaten hebben inmiddels een baan aangeboden gekregen. Middels deze enthousiaste kandidaten genereert de branche nieuw bloed in de vorm van jonge gedreven Keurmeesters met actuele kennis en kunde.

De tweede opleidingsronde voor de toekomstig Trainees is momenteel gepland en zal binnenkort starten. Uiteraard zijn we blijvend op zoek naar bedrijven, die willen participeren en kandidaten die vanuit de WW of bijstand opgeleid willen worden tot Keurmeester AGF.

Publicatiedatum: