Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

AllFresch lanceert nieuw bananenmerk

De AllFresch Group heeft een nieuw premium bananenmerk gelanceerd: 'Amorita', wat 'Kleine Liefde' betekent. De bananen van topkwaliteit worden geteeld door een beperkt aantal geselecteerde telers in Mexico en Ecuador en zijn bestemd voor markten in de VS, Nieuw-Zeeland, China, Europa en het Midden-Oosten.

AllFresch zal in deze regio's gaan samenwerken met strategische partners voor de verkoop van het fruit.

Ben Reed, directeur van AllFresch, vertelt dat het merk al lang in ontwikkeling was. "We hebben hard gewerkt aan "Amorita. Op dit moment zal het merk alleen gebruikt worden voor premium bananen, maar we willen uitbreiden naar andere soorten fruit. In 2015 willen we beginnen met limes uit Mexico."

"We hebben het gevoel dat er ruimte op de markt is voor een nieuw premium merk. Als je kijkt naar opkomende markten zie je dat daar slechts multinationals aanwezig zijn, wat merken betreft. Er is meer aandacht voor de prijs dan voor producten van hoge kwaliteit die kunnen concurreren met die van multinationals," zegt Reed. 

De 'Amorita' bananen zullen verpakt worden in dozen met verschillende gewichten op basis van de wensen van de cliĆ«nt. 

"We zijn begonnen met kleine volumes uit Mexico naar Nieuw-Zeeland en Rotterdam en werken nu een paar maanden samen met Fresh Direct in Nieuw-Zeeland. Deze week zullen er volumes vanuit Ecuador naar China en het Midden-Oosten vertrekken."

Voor meer informatie
www.allfreschgroup.com



Publicatiedatum: