Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Albert van der Vlies nieuwe algemeen directeur Peka Kroef

Albert van der Vlies zal met ingang van 1 februari als algemeen directeur leiding gaan geven aan het aardappelverwerkende bedrijf Peka Kroef. Hij volgt in deze functie Bart Kroef op, die het bedrijf uit Odiliapeel gedurende tien jaar heeft geleid. Huidig algemeen directeur Bart Kroef draagt de dagelijkse leiding van de onderneming over, maar zal zich volledig blijven inzetten voor 'zijn' familiebedrijf. Bart Kroef zal deel uit gaan maken van de Raad van Commissarissen. Vanuit deze positie zal hij de nieuwe directie, die gevormd wordt door Albert van der Vlies, Henry Ermers (financieel directeur) en Ron van Vonderen (productie directeur), blijven adviseren

In een toelichting op zijn besluit geeft Kroef aan dat de huidige organisatiestructuur niet meer past bij de omvang en de ambities van de onderneming. Peka Kroef is in Nederland uitgegroeid tot marktleider in het segment van koelverse aardappelspecialiteiten. In West-Europa kan Peka Kroef dat worden. Dat vraagt echter om belangrijke strategische keuzes en daarvoor is enige afstand tot de dagelijkse leiding gewenst, aldus Kroef.

Albert van der Vlies is bepaald geen onbekende bij Peka Kroef. Sinds 2010 is hij daar commercieel directeur. Daarvoor had hij zijn sporen verdiend in de branche van de fast moving consumer goods. Van der Vlies ziet zijn nieuwe rol als een unieke kans en heeft er veel zin in om een bijdrage te leveren aan de verdere groei en het succes van de onderneming. "Als nieuwe CEO kan ik me geen beter fundament wensen," aldus Van der Vlies.

Voor meer informatie:
Peka Kroef B.V.
Tel: 0413 279 279
info@pekakroef.com
www.pekakroef.com
Publicatiedatum: