Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

VS: Sneeuwstorm zorgt voor vertraging transport

Tot en met woensdag zal het Noordoosten van de Verenigde Staten naar verwachting worden getroffen door een sneeuwstorm. In Amerikaanse staten waaronder New Jersey, Massachusetts en New York geldt vanaf maandagmiddag de noodtoestand vanwege een naderende sneeuwstorm.



John Vena van het gelijknamige AGF-handelsbedrijf op de groothandelsmarkt van Philadelphia verwacht voor zijn bedrijf niet alleen kleine verstoringen van de uitgaande distributiestromen. "Maar de storm zal de haven van New York voor een paar dagen lam leggen. Dat zal zeker tot grote vertragingen leiden. Meer dan 3000 vluchten in New England zijn geannuleerd vanwege de storm, dus ook voor de import zullen er de nodige problemen zijn. We hebben al last van vertraging als gevolg van de havencongestie."



Julia Stewart van de New York Apple Association is vooralsnog optimistisch. "In New York en New England hebben we ervaring met extreem weer. De sneeuw zal met een paar dagen weer verdwijnen, dus we verwachten geen grote invloed op de exportactiviteiten."

John Vena
John Vena, Inc
Tel: 215-336-0766
sales@johnvenaproduce.com
www.johnvenaproduce.com

Julia Stewart
New York Apple Association
Tel: 585-924-2171
www.nyapplecountry.com

Publicatiedatum: