Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Sismatec vertegenwoordiger op Nederlandse markt

Fruit langer vers in Smilesys-verpakking

Sismatec uit Almelo vertegenwoordigt de verpakkingen van Smilesys op de Nederlandse markt. Deze verpakkingen zijn momenteel behoorlijk in opmars. Zo gebruikt onder meer de Amerikaanse zachtfruitgigant Naturipe Farms deze hersluitbare verpakking.



Volgens Gerrit Tijhof van Sismatec biedt deze verpakking veel voordelen. "Minder afval omdat het product langer vers blijft in de verpakking. Met een zogenaamde 'tamper evidence' is gegarandeerd dat de verpakking niet open is geweest en de verpakking is milieuvriendelijk, omdat het product niet herverpakt hoeft te worden wanneer het is geopend."



"De verpakking heeft een makkelijke opening en er zijn heel veel mogelijkheden met kleuren en vorm van de opening om de attentiewaarde en de functionaliteit te verhogen. Daarbij is deze nieuwe verpakking direct toe te passen op bestaande verpakkingslijnen zonder investering in extra apparatuur. De verpakking is in plaats van deksels te gebruiken en levert dus een enorme besparing op de hoeveelheid materiaal en biedt verder alle voordelen die topseal heeft boven dekselen zoals eenvoudiger te stapelen, beter te labelen of te printen etc."

Sismatec heeft samen met Proseal een stand hebben op de Fruit logistica: hal 7.1C, stand B02 en Smilesys is eveneens exposant: Hal 4.1, D-01.

Voor meer informatie:
Gerrit Tijhof
Sismatic
Postbus 441 – 7600 AK Almelo
Twentepoort Oost 8 - 7609 RG Almelo
T.: 0031 (0)546 874111 (alg)
W.: www.sismatec.nl