Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

John Kruijssen volgt René van Klooster op als CEO van Detailresult Groep

John Kruijssen zal per 1 maart starten als CEO en voorzitter van de hoofddirectie van de Detailresult Groep. Hij is momenteel CEO van Markeur Holding en was daarvoor binnen Shell verantwoordelijk voor de wereldwijde convenience retail activiteiten. Hiervoor heeft Kruijssen meerdere operationele retail functies gehad bij Unigro, Halfords en Hoogenbosch. John Kruijssen zal in verband met deze benoeming per 1 maart aftreden als lid van de raad van commissarissen van de Detailresult Groep.

John Kruijssen volgt René van Klooster op, die per 31 december 2015 met pensioen gaat en als adviseur bij Detailresult Groep en de overige bedrijven van de families betrokken zal blijven. Van Klooster heeft sinds 1 oktober 2011 als CEO en voorzitter hoofddirectie leiding gegeven aan de Detailresult Groep. In deze periode zijn bij DekaMarkt en Dirk nieuwe formuleconcepten geïntroduceerd en uitgerold en zijn belangrijke rationalisaties en optimalisaties doorgevoerd binnen logistiek, de productiebedrijven en ondersteunende stafafdelingen waardoor het resultaat significant is verbeterd.
Publicatiedatum: