Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Volop Nour Clementines bij Wilko Fruit

Tholen - Bij Wilko Fruit is het Marokkaanse Clementineseizoen vorige week afgesloten en direct opgevolgd door de Nour-Clementines. "Deze zijn prima van eten, vol sap een hele hoge brix", vertelt Wilko van der Zwaard. "We bieden de Nour-clementines tot de eerste week van februari aan en gaan aanstaande vrijdag de eerste containers Afourer (Nadorcott) inpakken in Marokko."



"De oogst is normaal, maar met betere maten, hoofdzakelijk 90, 108, 120 en 140 Deze laten we verpakken in 15 kilo los, voor inpakkers en supermarkten in een nieuwe verpakking van tweelaags eurokarton (90 op een pallet) en in pitufo (1,8 kilo). Deze zijn ter beschikking tot eind maart, begin april", vertelt Wilko.



"Naast de clementines zijn nu ook de Salustiana's uit Marokko actueel. De brix is perfect, omdat door de fytosanitaire eisen de controles veel strenger zijn dan andere jaren. Men heeft gewacht tot de kleur naturel is en niet weer gestookt", vertelt Wilko. Zo kunnen we naast ons vaste assortiment uit Spanje ook Maroc-perssinaasappelen aanbieden tot begin maart. Daarna gaan we over op Washington Sanguina, gevolgd door Maroc lates half maart. Daarbij zitten we volop in de Marokkaanse aardbeien en starten we volgende week met de frambozen uit Marokko."

Voor meer informatie:
Wilko van der Zwaard
Wilkofruit b.v
IABC 5212
4814 RA Breda
Tel: +31 76 5244460
wilko@wilkofruit.com
www.wilkofruit.com