Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

BelOrta veilt eerste forcerie rabarber van het jaar

Op vrijdag 23 januari werd op veiling BelOrta te Sint-Katelijne-Waver de eerste geforceerde rabarber van het jaar verkocht. De eerste kisten werden aangevoerd door teler Kurt Peeters uit Putte en Cornelis Driessen uit Haler. De primeur ging naar koper Devuyst – Meirsonne uit Zelzate die hiervoor met plezier €5,00/bussel neertelde. Devuyst – Meirsonne is een gespecialiseerde toeleverancier van o.a. horeca en AGF-speciaalzaken. Hun bedrijfsslogan luidt "Specialist in specialties".


Kelly Van Dessel van BelOrta en Griet Hermans, echtgenote van teler Kurt Peeter

Rabarber wordt bij BelOrta aangeboden onder het label van de vergeten groenten "BelOblita" en wordt verkocht per 10 bussels in EPS-M maar kan tevens los of verpakt in zak verkregen worden. Andere verpakkingen worden geleverd op vraag van de handel. De verpakte rabarber in zak heeft sinds kort een nieuwe én frisse lay-out gekregen. Deze zak zorgt ook voor een betere houdbaarheid.
Rabarber is bij iedereen voornamelijk gekend als een zomerproduct. Echter, deze pittige groente is ook al in de wintermaanden verkrijgbaar doordat de rabarberpollen geforceerd kunnen worden. Rabarber uit forcerie heeft mooie lange roze-rode stengels en een diepgeel blad.



Deze groente heeft een unieke friszure smaak waardoor de plant vooral populair is voor compote, moes, confituur, wijn en gebak. Rabarber bevat veel vruchtzuren, vitaminen en mineralen.

Voor meer informatie:
BelOrta.
Tel: +32 (0)15 565 617
verkoop@belorta.be
www.belorta.be
Publicatiedatum: