Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Innovaties bij RedStar op Fruit Logistica

Dit jaar is RedStar opnieuw als exposant aanwezig op de Fruit Logistica. Net als vorig jaar presenteert de totaalspecialist zich in het Holland paviljoen (hal 3.2, stand B-19). Op een stand van 36 m2 laat RedStar de bezoekers kennismaken met haar innovaties - waaronder seizoensverpakkingen en partnerships - en de heerlijke smaak van de RedStar tomaten. De stand vestigt de aandacht op de smaakvolle producten en RedStar neemt bezoekers graag mee in de visie op de groei van de tomatencategorie.

De stand bevat een uitgebreide tomatenpresentatie (met haar acht soorten) waar boven de nieuwe corporate bedrijfsfilm wordt getoond. Aan de andere zijde wordt het moderne tomatenschap gepresenteerd en gesegmenteerd op gebruik. RedStar baseert de categorieaanpak op shopperinzichten. Met moderne innovatiezuilen laat RedStar zien dat ze op verschillende gebieden weet te innoveren: zowel seizoensverpakkingen en thema's als partnerships en kidsmarketing zijn mogelijk bij RedStar.

Hoe kunt u de tomatencategorie laten groeien? RedStar investeert in kennis over de categorie, consument en shopper. Hiermee zorgen we voor de know-how om de omzet van de categorie te laten groeien. Een duidelijke segmentatie en presentatie van tomaten is hier een onderdeel van. Op de beurs laten we dit graag aan u zien. Uiteraard zoeken we graag de aansluiting met onze kennis op uw formule om samen met u een categorieaanpak te ontwikkelen, die leidt tot omzetgroei!

Hal 3.2 – stand B-19.

Publicatiedatum: