Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Ledenkorting voor tacler-leden op kredietverzekering

Tacler-polis de nieuwe AGF risico oplossing van Atradius

AGF-bedrijven staan dankzij hun afhankelijkheid van de internationale handel dagelijks bloot aan bijzondere ondernemersrisico's. Kwaliteit, voedselveiligheid, vreemde valuta, buitenlandse betalingen: het zijn allemaal thema's die het karakter van onze handel bepalen. Hoe goed je als ondernemer deze risico's beperkt, is bepalend voor het bedrijfsresultaat. Dit gaat vaker mis dan ons lief is.
Het managen van risico en het bevorderen van handel zijn bedrijfsdoelstellingen van zowel Atradius als Tacler. Daarom gaan Nederlands' grootste kredietverzekeraar Atradius en de online groenten- en fruitmarktplaats Tacler samenwerken. De Nederlandse leden van Tacler gaan profiteren van vernieuwde diensten, die gericht zijn op het afdekken van handelsrisico's.

Leden van Tacler gaan voortaan bij het afsluiten van een kredietverzekering profiteren van scherpe tarieven, gebaseerd op maatwerk. Nieuw aan deze maatwerkdienstverlening is dat dankzij de ledenkorting de tacler-leden hierdoor altijd voordeliger uit zijn dan niet-leden. Zo worden AGF-bedrijven in tacler bij een faillissement of surseance van afnemers beschermd. Bovendien is er ook bescherming bij politieke risico's of natuurrampen mogelijk.

Atradius biedt de Nederlandse leden van Tacler tevens korting op de incassodienstverlening, waarbij het eigen internationale netwerk van Atradius zorgt voor incasso in de taal van de debiteur. Dankzij de vestigingen over de gehele wereld beschikt Atradius over een uitgebreide kennis van lokale ethiek, cultuur en wetgeving en deze kennis wordt ingezet in het voordeel van de tacler-leden. Tegelijkertijd biedt de interactieve omgeving van tacler nieuwe mogelijkheden voor het verzamelen van input en feedback, die gebruikt kan worden voor de verbetering van de dienstverlening. Zowel Atradius als Tacler zien de samenwerking als een positieve ontwikkeling voor de AGF-branche.

De Atradius Groep biedt wereldwijd tal van diensten op het gebied van financiën en risicomanagement, van kredietverzekering tot incasso. Met meer dan 160 kantoren in 50 landen heeft Atradius toegang tot kredietinformatie over 100 miljoen bedrijven wereldwijd. De producten van Atradius helpen bedrijven over de hele wereld om zich in te dekken tegen betalingsrisico's, die verbonden zijn aan de verkoop van producten en diensten op krediet.

Voor meer informatie over Atradius:
Klaas Kruise
klaas.kruise@atradius.com
+31 6 224 77 761
www.atradius.com

Tacler biedt internationale AGF-bedrijven een communicatieplatform, waarop ze informatie over vraag en aanbod met elkaar delen om zo tot nieuwe inzichten en handelsrelaties te komen. Het vormt onderdeel van de groep met daarin ook AGF Nederland van agf.nl, FreshPlaza en Primeur.

Voor meer informatie:
André van der Wiel
andre@tacler.com
+31 6 199 35 231
www.tacler.com

Publicatiedatum: