Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Vertraging Eurotunnel nog niet afgenomen

Tholen - De brand in de Eurotunnel zorgt nog altijd voor veel vertraging. DailyFresh heeft vandaag wederom geen vertrek via deze tunnel. "Na vijf dagen is de vertraging nog steeds niet afgenomen", stelt Maaike de Vries van DailyFresh Logistics. Op dit moment ziet het er niet naar uit dat de vertragingen morgen opgelost zijn. Wij zullen zelf ook morgen geen gebruik maken van de Eurotunnel. Wij krijgen een paar keer per dag updates, maar die hebben meestal alleen te maken met de vertragingen zelf. Ik weet wel dat de vertraging bij de UK-FR tunnel echt door de brand komt en de FR-UK tunnel last heeft van technische storingen."

Eurotunnel Freight Service meldt dat er nog steeds rond de 10 uur vertraging is van Frankrijk naar Engeland en vanaf Engeland naar Frankrijk op dit moment meer dan 5 uur vertraging. "Omdat wij niet verwachten dat deze vertraging vandaag en morgen minder zal worden, vragen wij u alles via de ochtendboot en/of avondboot te verladen. Men dient rekening te houden met aanzienlijke vertragingen op de leveringen van morgen. Dit is omdat er bestemmingen via de avondboot worden verscheept, die normaal via de Eurotunnel verladen worden."
Publicatiedatum: