Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
donderdag 19 februari

NCH organiseert bijeenkomst over World Expo Milaan 2015

Het Nederlands Centrum voor Handelsbevordering (NCH) - in samenwerking met het WTC The Hague en WTC Rotterdam - nodigt u hierbij van harte uit voor een inspirerende bijeenkomst rondom de wereldtentoonstelling World Expo Milaan 2015. Deze vindt plaats op donderdag 19 februari en staat in het teken van het wereldvoedselvraagstuk met als thema "Feeding The Planet, Energy for Life".



Na afloop van de bijeenkomst is er een netwerkborrel. De deelname van Nederland aan de World Expo Milaan 2015 is per november 2014 een feit. Stichting World Expo Milaan 2015 voert de regie over het management en de invulling van de programma's op de twee Nederlandse locaties in Milaan. De Stichting wordt ondersteund door de Ministeries van Buitenlandse Zaken en Economische Zaken, het NCH, de EuropeCouncil, VNO-NCW, de gemeente Rotterdam en diverse bedrijven uit de sectoren Agri & Food, Tuinbouw en Uitgangsmaterialen en Groente & Fruit.
Overkoepelend thema van de Nederlandse deelname is "Share, Grow, Live". De World Expo Milano biedt bedrijven, kennisinstellingen en overheidsinstanties (ministeries, provincies en gemeenten) zes maanden lang een podium om zichzelf te presenteren, buitenlandse bedrijven te ontmoeten en nieuwe markten en commerciƫle samenwerkingsverbanden te ontwikkelen.

Tijdens deze middag informeren wij u omtrent de activiteiten van de Nederlandse deelname met locaties op het World Expo terrein alsmede in het Science Centre/Museo Leonardo da Vinci in hartje Milaan. De focus ligt op de sectoren agri & food, tuinbouw en uitgangsmaterialen, watermanagement, life sciences & health en energie alsmede gerelateerde sectoren als (agro) logistiek, chemie en de creatieve industrie.

U en uw collega's zijn van harte welkom op deze middag 'Share Grow Live' op donderdag 19 februari 2015 bij het WTC te Den Haag.

Programma:
15:00 : Welkomstwoord door Gerard Vaandrager,
directeur External Relations WTC The Hague

15:05 : Opening door Jochum S. Haakma,
Bestuursvoorzitter NCH/Europecouncil

15:15 : Toelichting Expo Milano 2015 door
Erik van der Schaft, directeur
Stichting World Expo Milano 2015

15:30 : Presentatie NCH activiteiten tijdens
World Expo Milano door Jan Siemons,
algemeen directeur NCH

16:30 : Interactie en Q&A

17:00 : Netwerkborrel

18:00 : Afsluiting

Registratie
U kunt zich tot en met vrijdag 13 februari a.s. aanmelden. Klik hier hier om u aan te melden via het Extranet van het NCH. Indien u geen account heeft, kunt u een account aanmaken via dezelfde link. Deelname is kosteloos. Uw aanmelding is definitief zodra u een bevestiging heeft ontvangen van het NCH.
Voor vragen over de aanmeldprocedure kunt u contact opnemen met Patty Hilleveld, philleveld@nchnl.nl of 070-3441581.
Heeft u inhoudelijke vragen over deze bijeenkomst? Neem dan contact op met Yvonne Wigchert (ywigchert@nchnl.nl; 070 3441523).

Datum : Donderdag 19 februari 2015
Tijd :15:00 - 18:00 uur
Locatie : WTC The Hague,
Prinses Margrietplantsoen,
2595 AM DEN HAAG
Website : www.worldexpomilaan2015.nl

Publicatiedatum: