Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Nederlandse consul Willem Cosijn op locatie

Plannen voor tuinbouwgebied van 205 ha in Victoria, Australië

De Nederlandse consul-generaal Willem Cosijn arriveert in stijl op het perceel in Melbourne waarop een tuinbouwgebied van 205 ha wordt ontwikkeld. Het gebied ligt op 37 km van Melbourne, een gunstige locatie met het oog op water en gas voorzieningen en transportnetwerken. Ook is er een energiecentrale in de buurt, dat naast energie ook CO2 zal gaan leveren.


Willem Cosijn (consul), Ms Lilian Mellink (van economische zaken) en Chris Quinn (JAC Land Project Manager) arriveren per helikopter voor inspectie.

Het team van ontwikkelaars van JAC Land wil verschillende kascomplexen optrekken van 5 - 20 ha en tegelijkertijd hulp voor investeerders en telers faciliteren.

Willem Cosijn ziet ook mogelijkheden voor investeerders en telers uit Nederland om zich in Australiƫ te vestigen. De marktomstandigheden in Australiƫ zijn goed voor telers, dankzij hogere prijzen voor producten en meer winst dan op andere locaties in de wereld.


Cosijn, Mellink en Quinn verdiepen zich in de plannen.

Het project belooft een significante investering in de lokale economie te zijn met tot 4.000 nieuwe banen. Ook zal de voedselindustrie van Australiƫ als geheel er een stevige boost van krijgen.

Voor meer informatie:
JAC LAND
Chris Quinn, Project Manager 
T: +613 9526 5158 

Graeme Smith Consulting
Graeme Smith 
Ph: +613 5427 2143
Cell: +61 (0)427 339 009

Publicatiedatum: