Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

CHAIN Ambassadeur Wim Landwaart gaat bezoekers GroenteCongres inspireren

Wim Landwaart, CHAIN-ambassadeur 2015, laat de bezoekers van het Groentecongres op 26 maart a.s. in het WTC in Rotterdam zien hoe zij consumenten kunnen verleiden tot het eten van groente en fruit. Op het Groentecongres slaan de groente- en fruitsector en de gezondheidszorg de handen ineen om de consumptie van groente en fruit - en daarmee de gezondheid - van Nederlanders te verhogen. Wim Landwaart laat gedurende het congres zien hoe smaakvol, aantrekkelijk en verrassend groente en fruit kunnen zijn.


Wim Landwaart ontvangt CHAIN Award uit handen van Bart de Liefde, Tweede Kamerlid van de VVD

CHAIN-ambassadeur
Wim Landwaart ontving op 6 januari tijdens het AGF-debat de titel CHAIN Ambassadeur 2015 vanwege zijn niet aflatende enthousiasme collega's en consumenten te overtuigen en verleiden dat 'gezond' heel lekker kan zijn. Hij is een ware ambassadeur voor het ambacht groenteman en ziet deze als een belangrijke schakel in het bewustwordingsproces van de consument. Hij laat dat zien in zijn eigen groentespeciaalzaak Landwaart Culinair in Maartensdijk. Hier zwaait hij samen met zijn vrouw en twee zoons de scepter. Wim Landwaart weet daar als geen ander klanten te inspireren en te verleiden tot aankoop met een breed assortiment verrassende producten, bewerkt en onbewerkt.

Hij kijkt bovendien verder dan zijn eigen winkel. Als bestuurslid van branche-organisatie AGF Detailhandel Nederland (ADN) levert hij een bijdrage om het vak van groentespecialist naar een hoger plan te tillen. Hij is dan ook de juiste persoon om samen met ADN de bezoekers van het GroenteCongres te laten zien wat er allemaal mogelijk is met groente en fruit.

GroenteCongres
Het Groentecongres wordt georganiseerd door het GroentenFruit Huis i.s.m. Platform Gezonde Voeding 0-4 jarigen. Centraal staat het belang van het eten van groente en fruit in de verschillende levensfasen met de nadruk op jonge kinderen en hun ouders. Het programma gaat in op de wetenschappelijke invalshoek over het belang van het eten van groente en fruit vanuit de zorgsector. Daarnaast wordt in workshops een praktische invulling gegeven aan samenwerkingsverbanden en de initiatie en voortzetting van succesverhalen. Het congres biedt informatie en inspiratie voor telers en handelaren in groente en fruit, zorgverzekeraars, zorgprofessionals, zoals diƫtisten, huisartsen, kinderartsen, consultatiebureau-artsen, het ministerie VWS en bondgenoten uit andere maatschappelijke organisaties. Meer informatie: www.groentecongres.nl
Publicatiedatum: