Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Highland strawberries exclusief verkrijgbaar bij Vroegop-Windig

Vroegop-Windig heeft vanuit Ethiopië de zoete Highland Strawberries in het assortiment opgenomen. Deze aardbei heeft vanwege het perfecte klimaat in Ethiopië niet alleen een goede smaak maar ook een zeer mooi verhaal. Sinds 2005 worden de Highland Strawberries geteeld op de IlanTot Strawberry Farm dat op 1 uur rijden gelegen is van de hoofdstad Addis Abeba. Ethiopië is een arm land en deze farm maakt zich sterk voor de lokale gemeenschap. Werk: De aardbeienfarm biedt werk aan meer dan 550 lokale Ethiopiërs, voornamelijk vrouwen. Dat zij respectvol omgaan met het personeel, blijkt wel uit het feit dat zij nu bezig zijn met het behalen van het 'Social Certificate'.



Drinkwater: De watervoorziening van het teeltbedrijf voorziet ook de lokale bevolking, waaronder de nabijgelegen school, van schoon drinkwater.



Opleiding: Op het bedrijf wordt Engelse les gegeven en daarnaast ondersteunen zij de plaatselijke school om op een verantwoorde wijze om te gaan met het milieu.
Energie: Dankzij de generator op de farm beschikt ook de lokale kerk over energie.
Gratis wifi: Momenteel wordt er hard gewerkt aan een café op het terrein waar mensen naast heerlijke aardbeienproducten, gratis toegang krijgen tot het internet.

 

Verkrijgbaarheid Highland Strawberries
De Highland Strawberries zijn in Nederland exclusief bij Vroegop-Windig te verkrijgen en worden aangeboden in een 10 x 250 gram verpakking. Voor meer informatie kunt u terecht bij het verkoopteam via verkoop@vroegop.nl of 020 – 606 18 18. 
Publicatiedatum: