Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Impala Fruit waarschuwt voor Mete Guneyhan (Mersin, Turkije)

Begin januari werd door Jager Holland gewaarschuwd voor wanbetaler Mete Guneyhan, uit Mersin (Turkije). Het bedrijf bestaat nog steeds en dit keer komt de waarschuwing van Impala Fruit B.V. Tygho Kampschoer vertelt dat ze al eerder benaderd zijn door Mete en wederom een fax van dezelfde Mete Guneyhan heeft ontvangen. "Hierin wordt wéér gevraagd of we handel willen doen."

Hij vervolgt: "Deze heren, zogenaamd uit Mersin, zijn ons al jaren aan het benaderen en proberen continue vooruitbetalingen uit onze zak te trekken, welke wij uiteraard weigeren. Helaas hebben ze dus weer een importeur bereid gevonden vooruit te betalen. Wij willen bedrijven waarschuwen niet met Mete Guneyhan in zee te gaan, tenzij ze uiteraard volledige betaling na goede aankomst accepteren."

Jager is niet het eerste bedrijf wat door Mete Guneyhan opgelicht is. Ze zijn door heel Europa heen slachtoffers aan het maken", besluit hij.

Voor meer informatie:
Tygho Kampschoer
Impala Fruit B.V.
Cruquiusweg 2C
6827 BL Arnhem
T: +31 (0) 26 3629053
F: +31 (0) 26 3616142
www.impalafruit.com

Impala Fruit waarschuwt voor dit bedrijf en verklaart zich bereid hier verdere informatie over te geven. Agf.nl draagt geen enkele aansprakelijkheid t.a.v. de hierboven vermelde gegevens. Deze berichten worden geplaatst buiten de verantwoordelijkheid van www.agf.nl en daarom wordt de afzender van het bericht er altijd bij vermeld.
Publicatiedatum: