Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

BelOrta introduceert nieuwe witloofdoos met klapdeksel

BelOrta introduceert een gloednieuwe innovatie op het gebied van haar witloofverpakking. Aan het uitzicht van de doos verandert er op het eerste zicht niets. In het deksel is er echter een speciaal systeem aangebracht waardoor slechts een deel ervan opengeklapt kan worden.

Er kan dus witloof uit de doos genomen worden zonder dat het deksel telkens helemaal van de doos verwijderd dient te worden. Hierdoor wordt het witloof niet langer continu blootgesteld aan het licht en blijft het dus langer vers. Op het deksel zelf staat duidelijk aangeduid wat de inhoud is waardoor de consument of winkelbediende geïnformeerd blijft over de inhoud.



Deze nieuwe doos betekent een hele verbetering ten opzichte van bestaande concepten. Zeker voor handelaars en winkeliers met lagere omloopsnelheden in witloof betekent dit dat ze langer een aantrekkelijk en mooi product kunnen aanbieden en minder uitval hebben. Voorlopig is enkel de 5 kg doos voor los witloof voorzien van zo'n deksel. Later volgen ook de andere dozen voor zakjes en schaaltjes.

Over BelOrta

Met een omzet van meer dan 350 miljoen euro is BelOrta (ontstaan uit de fusie van de Mechelse Veilingen, veiling Coöbra en Veiling Borgloon) de grootste coöperatieve groente- en fruitveiling van België en tevens Europees marktleider. Bijna 40 % van alle Belgische tuinbouwproducten, verhandeld via het veilingwezen, wordt in Sint-Katelijne-Waver verkocht. Ruim 1700 telers garanderen het hele jaar lang een aanvoer van meer dan 120 groenten- en 30 fruitvariëteiten.

Voor meer productspecifieke informatie kunt u terecht bij het commercieel team van BelOrta.
Tel: +32 (0)15 565 293
e-mail: verkoop@belorta.be
www.belorta.be

Publicatiedatum: