Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

VK: Greggs wil uitbreiden met 350 winkels

Roger Whiteside van Greggs zegt dat de voedselketen nog minstens 350 winkels kan openen in het Verenigd Koninkrijk. Door zich te richten op "food-on-the-go" heeft de bakkerijketen een omzetgroei meegemaakt van 8,2% met Kerst en Nieuwjaar.

Greggs opende 50 nieuwe winkels en sloot er 70 in 2014. Whiteside bevestigt dat 2015 een jaar kan zijn om het aantal winkels te laten groeien. Er zijn geen plannen voor overnames, maar de topman benadrukt wel zijn ambitie om de aanwezigheid van Greggs te vergroten in supermarkten, kantoorparken en reislocaties. Er wordt geëxperimenteerd met nieuwe winkellocaties – zoals in Spar-winkels en een bij de Isle of Wight ferry. Deze testen waren succesvol.
 
De vooruitzichten van 2015 zien er goed uit en de jaarresultaten maart zullen waarschijnlijk de verwachtingen overtreffen. In boekjaar 2014 - de 53 weken eindigend op 3 januari – groeide de totale omzet met 5,5%. Whiteside is blij met de dalende benzineprijzen, die de koopkracht van consumenten zullen verhogen.
Publicatiedatum: