Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
aanwezig op Fruit Logistica

Italië: Raytec Visie produceerde meer dan 100 machines in 2014

2014 was een bijzonder positief jaar voor Raytec Vision, een Italiaans bedrijf gespecialiseerd in de productie van x-ray-producten, met name voor inspectiemachines. Cristian Sani, salesmanager van het bedrijf: "Dit jaar produceerden we meer dan 100 machines en we hebben een omzet van € 12 miljoen gehaald."


Gianluca Simonelli (export salesmanager) en Cristian Sani (sales director) op de Fruit Attraction 2014 in Madrid.

Het bedrijf is erg gegroeid in de afgelopen twee jaar. Op dit moment bestaat 75% van de klanten uit buitenlandse bedrijven. "Onze klanten op de binnenlandse markt werken voornamelijk in de vers gesneden salade- en verwerkte tomatensectoren. In het buitenland bestaat het grootste deel van onze contacten in Duitsland, Frankrijk, Nederland en België uit aardappellijnen."

In de toekomst overweegt Raytec Vision twee "proefkamers" te openen: in Californië en in Peking. "Dit zal geïnteresseerde klanten in staat stellen om hun producten in onze machines gratis te testen. In onze testruimte in Italië verwelkomen we een vijftigtal bedrijven per jaar. Ongeveer 90% van deze bedrijven besluit een machine te kopen als ze eenmaal hebben gezien hoe goed ze werken."

Op de Fruit Logistica zal het bedrijf de RAYFLY presenteren, een x-ray inspectiemachine, ontworpen om vreemde voorwerpen en contaminanten te elimineren tijdens de preselectie van baby leaves.



"RAYFLY weet de kwaliteit van het waswater en de integriteit van de vers gesneden verwerkingslijn te behouden, maar elimineert tegelijkertijd allerlei verontreinigingen. We hebben daarnaast ook oplossingen voor bedrijven, die met ongewassen salade werken."



"Wij zijn gericht op technologische ontwikkeling en dynamiek. Daarom hebben we jonge deskundigen op het gebied van IT, elektronica en natuurkunde. Hun capaciteiten en enthousiasme gaan ons in staat stellen steeds betere machines te ontwikkelen voor nieuwe markten."



Raytec Vision neemt deel aan de Fruit Logistica 2015, Hal 3.1, Stand A-03.

Contact:
Cristian Sani - Sales Manager
Raytec Vision SpA
Via Paradigna 94/a
43122 Parma - Italia
Tel.: + 39 (0)521 303427
Fax: + 39 (0)521 339325
Email: cristian.sani@raytecvision.com
Web: www.raytecvision.com
Publicatiedatum: