Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Interaspa: 14 en 15 januari in Hannover

De Interaspa, de internationale vakbeurs voor asperges, groenten, bessen en directe verkoop, vindt dit jaar op 14 en 15 januari in hal 13 van het beursterrein in Hannover plaats, meldt de Duitse website Fruchtnews.de. Meer dan 200 exposanten, waaronder leidende internationale bedrijven, zullen hier hun producten en noviteiten presenteren. Er worden 3.000 vakbezoekers uit heel Duitsland en Europa verwacht.

Het beursaanbod richt zich op de telers van vruchtgroenten en bessen, directe verkopers en marktkooplui en dekt alle gebieden van productie en verwerking tot aan opslag en verkoop.

Net als in de afgelopen drie jaar vindt er ook in 2015 op beide dagen een Interaspa forum plaats, dit keer met als hoofdthema 'Uitdagingen in de gewasbescherming'. Hierbij worden er in de middag voordrachten gehouden door adviseurs van het Landbouwschap Nedersaksen, het Landbouwschap Schleswig-Holstein en het Landbouwschap Nordrhein-Westfalen. Het precieze programma en meer informatie over de beurs is te vinden op www.interaspa.eu.
Publicatiedatum: