Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Peru: vliegende start druivenexport

De Peruviaanse druivenexport is met 60% toegenomen in 2014, zegt de Peruviaanse Organisatie van Exporteurs. Het oogstseizoen in het noorden van het land is bijna afgelopen, maar de oogst in de zuidelijke regio Ica staat op het punt om te beginnen.

Carla Robles, sales manager van Corporación Agrolatina: "De kwaliteit van het fruit is goed dit jaar en we plannen 350 containers met Red Globe druiven te exporteren". Haar bedrijf is gevestigd in Ica en Nazca en richt zich op de productie, verpakking en export van druiven. Hun voornaamste rassen zijn de Red Globe, die voornamelijk naar Azië wordt geëxporteerd en de Flame, die vooral naar Europa en de VS wordt verzonden. Er worden ook avocado's en granaatappels verbouwd.

Corporación Agrolatina richt zich op groei in China en wil zich daarna richten op Vietnam, India, en Indonesië. Momenteel wordt de Red Globe druif op 350 hectare grond verbouwd. Het bedrijf wil dit uitbreiden naar 700 hectare. Ze wil ook pitloze rassen gaan telen.


Carla Robles L.
AGROLATINA
Sales manager
T: +51 1 634-7330 Anexo 2042
crobles@corpagrolatina.com
Publicatiedatum: