Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Leverancier Daniel Cadiou, Frankrijk

Verschillende kleuren sjalotten, uien en knoflook op Fruit Logistica

Sinds 1979 heeft Daniel Cadiou veel kennis opgebouwd op het gebied van detraditionele sjalot: de inkoop, opslag, verpakking en verzending. Daniel Cadiou is actief in deze traditionele markt en zal aanwezig zijn op de aankomende Fruit Logistica in Berlijn.


Bretagne is het grootste gebied in Europa waar de sjalot wordtgeteeld. Vanuit hier kan Daniel Cadiou zorgen voor producten van een goedekwaliteit. Traditionele sjalotten worden anders geteeld dan anderesoorten, waardoor de smaak ook erg verschilt. Volgens het bedrijf kunnen zaadsjalotten nietworden vergeleken met de meer geparfumeerde en gearomatiseerde traditionelesjalotten.

Daniel Cadiou is geleidelijk uitgebreid tot een breed scala aansoorten look. Het biedt nu traditionele sjalotten, bananensjalotten, uien(Roscoff, roze, rood, geel, wit, zoet) en knoflook (wit, roze, paars) aan.

Het bedrijf is te bezoeken op de Fruit Logistica Hal 22-F12/ op 4, 5 en 6 februari.

Voor meer informatie:

Julie Miossec
SARL Daniel Cadiou
Tel : +33 298 699 917
Email: j.miossec@cadiou.org
Publicatiedatum: