Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
10 januari 2015, 20:25 uur NPO 1

Harald van Antwerpen en vriend bij ' Ik Vertrek '

De toekomst komt alleen een stuk eerder in beeld dan gedacht. Als er een hotel/restaurant in Duitsland te koop staat, besluiten de twee hier direct voor te gaan. Zes weken later emigreert Jerry alvast naar de Oosterburen. Harald blijft nog een paar maanden in Nederland werken om extra geld te verdienen.

De Rotterdamse Harald (42) en de Twentse Jerry (38) kwamen elkaar twee jaar geleden tegen in een Rotterdamse kroeg waar de vonk oversloeg. Sindsdien hebben ze een latrelatie en zien ze elkaar elk weekend. Tijdens een vakantie besluiten ze ooit wel te willen emigreren om ergens een camping of een Bed & Breakfast te starten.





Het hotel telt 14 kamers. Er is een zalencentrum. Er zijn camperplaatsen én er is ook een oud gebouw dat moet worden omgebouwd tot appartementen. Een grote klus voor Jerry alleen, maar gelukkig wordt hij geholpen door de ouders van Harald. Harald komt in de weekenden vaak over om ook de handen uit de mouwen te steken. En na bijna een jaar vertrekt ook Harald definitief naar Duitsland. Voor het eerst in hun relatie wonen ze samen onder 1 dak…

Redt Jerry het de eerste maanden zonder vriend? Wordt het hotel/restaurant een succes én is hun prille relatie bestand tegen de stress en het runnen van zo'n grote onderneming?

Kijk op 10 januari 2015, 20:25 uur op NPO 1

Publicatiedatum: