Vroegop-Windig en Variatie in de Keuken zetten groente op de kaart
Inspirerend programma op het Vers en Puur plein
Van maandag 12 t/m donderdag 15 januari 2015 vindt in de Amsterdam RAI wederom de Horecava plaats. Ook dit jaar is Vroegop-Windig vertegenwoordigd op het Vers en Puur paviljoen, waarbij zij bezoekers laten kennismaken met haar brede biologische én gesneden AGF assortiment.
Primeur dit jaar is de aanwezigheid van Variatie in de Keuken op het paviljoen. Deze Stichting zet groente in de hoofdrol en inspireert mensen om gezond en duurzaam te eten. De gezamenlijke passie voor groente heeft de bedrijven bij elkaar gebracht en doen besluiten om zich samen sterk te maken om groente een prominentere rol op de menukaart te geven. Gezond, kleurrijk én een goedkoper alternatief voor vlees of vis. Er zijn genoeg redenen om groente op de kaart te zetten. De samenwerking heeft tot een zeer indrukwekkend programma geleid waarbij o.a. diverse bekende chef-koks als Alain Alders, Bas Hoog en Raoul Meuwese bezoekers volop groente inspiratie gaan geven.
Horecava I Vers & Puur
Vroegop-Windig stand: 01.300-A1
Variatie in de Keuken stand: 01.299
Voor meer informatie
Vroegop-Windig
T: 020-6061818
www.vroegop.nl
www.variatieindekeuken.nl