Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuwe missie Koppert op Fruit Logistica

Met een totaalaanpak, waarbij kennis, advies en oplossingen worden samen-gebracht, speelt Koppert een steeds grotere rol in het verduurzamen van de teelt en de keten. In de markt ziet Koppert Biological Systems het resultaat van de geboden totaalaanpak. Klanten van Koppert telen vaker 'met de natuur' en maken een betere match met de markt.

"We moeten toe naar minder chemische gewasbeschermingsmiddelen, naar minder kunstmeststoffen en naar hogere producties van een betere kwaliteit om de wereld te kunnen blijven voeden. Koppert wil in een brede zin daaraan bijdragen, samen met onze klanten en andere partijen in de keten", aldus Peter Maes (Marketing Directeur bij Koppert). "Deze 'drive' heeft Koppert recent verwoord in een opnieuw gedefi-nieerde missie: Koppert wil de gezondheid van mens en aarde verbeteren. In samenwerking met de natuur maken wij de landbouw gezonder, veiliger en productiever. Samengevat in de tagline: Partners with Nature." Om deze reden verwelkomt Koppert u graag op de Fruit Logistica in een geheel nieuwe stand, waar wij u graag uitleggen wat wij voor u kunnen betekenen.

NatuGro teeltsysteem
De markt is volop in beweging. Vooral in het groente- en fruitschap gaan de ontwikkelingen snel. In dit schap kan de retailer zich onderscheiden met een vers en smaakvol product, geproduceerd met een minimale of zelfs geen belasting van het milieu en gegarandeerd voedselveilig.

In veel gewassen en vele landen is dan ook het NatuGro teeltsysteem een vaste waarde geworden. Of het nu gaat om snoeptomaatjes of komkommers in Nederland, blauwe bessen in Chili, paprika's uit Spanje of … de grasmat van Real Madrid in het stadion Santiago Barnabéu, steeds zijn de gebruikers van NatuGro enthousiast over de resultaten die NatuGro mogelijk maakt. Een gewas dat minder afhankelijk is van chemische gewasbeschermingsmiddelen en kunstmeststoffen. Dat leidt tot meer duurzaamheid, tot voedselveiligheid en zeker ook tot een hogere opbrengst.

Zacht fruit
Ook in bijvoorbeeld blauwe bes doet NatuGro van zich spreken. De resultaten zijn er dan ook naar. Telers in Nederland, elders in Europa en op andere continenten zien op hun bedrijf meer groeikracht, grotere vruchten, een betere benutting van nutriënten, hogere producties, een gewas dat eerder in winterrust gaat (belangrijk voor de productie in het volgende seizoen) en meer weerbaarheid tegen ziekten en plagen.

Glasgroenten
In komkommers, tomaat en paprika worden ook sterke resultaten geboekt. Door het wortelmilieu te stimuleren, worden planten sterker en minder vatbaar voor ziekten. Zo heeft NatuGro in komkommers geleid tot meer wortels, meer groeikracht, meer bladoppervlak en veel minder gevoeligheid voor Pythium.

Koppert is te vinden in de CityCube Hall B in stand C-08

Voor meer informatie:
Koppert Biological Systems
Veilingweg 14
2651 BE Berkel en Rodenrijs
Tel: 010-5140444
Fax: 010-5115203
www.koppert.com
Publicatiedatum: