Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Er is ruimte voor kleine, flexibele bedrijven in onze handel"

Eric van Bergem begint voor zichzelf

Tholen - Na enkele jaren in het buitenland en voor verschillende Nederlandse AGF-groothandelaren te hebben gewerkt, kroop bij Eric van Bergem het bloed waar het niet gaan kon en heeft hij EvB Handelsonderneming weer geactiveerd. "Die BV had ik nog uit het Hoefnagels-tijdperk uit de Spaanse Polder. Het is prima om voor een baas te werken, maar ik miste het ondernemerschap en om zelf beslissingen te nemen", vertelt de handelaar.



Voor de op- en overslag is Eric een samenwerking aangegaan met de GDK Group in Barendrecht. Hij heeft veel vertrouwen in zijn onderneming. "Mijn visie is dat er toekomst is voor kleine, flexibele en gemotiveerde bedrijven. Ik heb veel kennis en ervaring opgebouwd en heb weinig kosten. Voor zulke bedrijven zie ik toekomst in onze handel. Ik merk ook dat daar interesse voor is. Veel oude klanten beginnen weer te informeren."

"Ik wil een breed pakket gaan voeren met de import van bananen, ananas, citrus en exoten en de export van wortelen, knolselderij en uien, waarbij de nadruk op rode uien ligt. De export zal de hoofdmoot vormen van mijn activiteiten, waarbij ik me voornamelijk zal richten op het Caribisch gebied, Scandinavië, Moldavië, Kroatië, Tsjechië, Litouwen, Hongarije, Roemenië en Spanje."

Voor meer informatie:
Eric van Bergem
EvB Handelsonderneming
Waalstraat 32
3087 BP Rotterdam
Mob: +31655171079
ericvanbergem@live.nl