Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Sterke winstgevendheid verwacht voor Sligro

Kepler Cheuvreux is gestart met het volgen van Sligro Food Group met een koopaanbeveling en een koersdoel van 35,00 euro. Dit meldt Beursx.nl. Analist Richard Withagen is vooral erg te spreken over de sterke kasstroom die Sligro genereert. Volgens de analist onderschat de markt dit, waardoor het aandeel te laag gewaardeerd is. Voor de komende jaren verwacht Withagen een stijgende winstgevendheid en een verdere afname van het werkkapitaal. Daarbij beschikt de groothandelaar en super-marktketen volgens Kepler Cheuvreux over een sterke balans met een schuldratio van ruim minder dan 1. Withagen meent dat Sligro de komende jaren dan ook eenvoudig 30 tot 35 miljoen euro extra kan uittrekken voor het betalen van dividend, circa 0,70 tot 0,80 euro per aandeel.

Verder voorziet Withagen dat Sligro in Belgiƫ van start gaat. Een avontuur met beperkte risico's, aldus de analist, dat relatief snel kan bijdragen aan de winstgevendheid van Sligro.

Bron: Beursxl.nl
Publicatiedatum: