Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Jurgen de Witte geeft zijn visie in het kerstnummer van Primeur

Al 22 bedrijven onder Groep A. de Witte

Tholen - Jurgen de Witte staat in de AGF-sector bekend als 'de zoon van'. Samen met zijn vader Achiel managet hij groep A. de Witte, met 22 bedrijven in België en Nederland. In het kerstnummer van Primeur geeft Jurgen zijn visie over de bedrijven en de ontwikkelingen in de sector.

De groep heeft de laatste jaren flink wat overnames gedaan. "We doen dit niet blind. Er gaat heel wat overleg aan vooraf voordat we zo'n beslissing nemen. Groeien moet doordacht gebeuren", vindt Jurgen. De groep levert bewust niet alleen aan retailers. "Als je te veel afhankelijk bent van één klant of één soort klant, gaat het vroeg of laat mis. De kleinste klant is bij Groep A. de Witte even belangrijk als een grote retailer."



Logistiek Centrum

Het plan is om op de locatie van Van Dijk Foods een logistiek centrum te gaan creëren. "Mechelen ligt ideaal om een optimale logistieke partner te worden met alles wat erbij hoort tot controles en inklaren. Wij zullen 24 op 24, 7 op 7 bereikbaar zijn voor onze klanten. Het grote voordeel is dat je zo altijd snel bij je goederen kunt zijn.

Wil je meer weten over het verhaal van groep de Witte? Vandaag verschijnt ons kerstnummer van Primeur. Als je je nu abonneert, krijg je het decembernummer nog toegestuurd.