Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Jan van Luchene (Bruwier) in Groot Dictee der Nederlandse taal

Jan Van Luchene van Bruwier Potatoes NV is actief in de aardappelsector en draagt daarnaast de Nederlandse Taal bijzonder hoog in het vaandel. Niet alleen Bruwier Potatoes NV maar ook de volledige aardappelsector worden morgen extra in het daglicht gezet door Jan Van Luchene.

Jan Van Luchene werd, na uiterst strenge selectieproeven, samen met negen andere Vlamingen, uitverkoren om ons land te verdedigen bij het Groot Dictee der Nederlandse taal in Den Haag (Nl).

Willen jullie weten hoe goed Jan het ervan af brengt in deze bijzonder moeilijke discipline? Kijk dan vanaf 21:30 uur op Canvas (Belgiƫ) of NPO 1 (Nederland) naar de boeiende strijd tussen Nederlanders en Vlamingen in het Groot Dictee der Nederlandse Taal.

De collega's van Jan wensen Jan alvast alle succes toe en weten zeker dat hij ook nu een topprestatie zal leveren. "Jan heeft een echte talenknobbel. Hij spreekt niet alleen vloeiend zes talen, hij schrijft ze ook meer dan voortreffelijk."


Publicatiedatum: