Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Uiterlijk AGF steeds minder belangrijk"

AH introduceert AGF-pakket ‘Buitenbeentjes'

Vanaf woensdag 17 december kunnen klanten op ah.nl 'buitenbeentjes' bestellen: een pakket met groente en fruit die door hun afwijkende vorm of uiterlijk niet in de winkel terecht komen. Ze zien er misschien iets anders uit dan we gewend zijn, maar zijn net zo lekker.



Steeds meer klanten vinden het uiterlijk van groente en fruit minder belangrijk. Het maakt hen niet uit dat een komkommer krom is, als ie maar lekker en vers is. Voor deze klanten heeft Albert Heijn een pakket samengesteld van groente en fruit, die er een beetje gek uitzien, maar kwalitatief net zo goed zijn.

In een pakket buitenbeentjes zit een selectie producten samengesteld op basis van het seizoen. Het gaat om groente en fruit, die voorheen door de telers van Albert Heijn verkocht werden aan de industrie en daar verwerkt werden in producten zoals sap en soep. Klanten kunnen vanaf morgen een pakket met appelen, kiwi's, handsinaasappelen, paprika's, komkommers en winterpenen bestellen op www.ah.nl. Daar vinden ze ook volop inspiratie om te koken met deze ingrediƫnten. Albert Heijn gaat dit pakket binnenkort ook aanbieden in de grotere winkels.
Publicatiedatum: