Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Italië: meer licht en knoppen in de boomgaard

Soms komt innovatie voort uit eenvoudige dingen en dit is precies het geval voor Agri.Com Service. Op Interpoma 2014 presenteerde het bedrijf de CKP 250, een snoeimachine geproduceerd door Fa.Ma. Pruning. De vinding kreeg een speciale vermelding van de National committee for technical innovation FederUNaCoMa tijdens de laatste editie van EIMA.


De CKP 250 bij de stand van Agri.Com Service op Interpoma 2014.

Het lijkt een normale clipper, maar feitelijk is hij uitgerust met extra messen op de verticale balk van het gepatenteerde "window" cutting-systeem.


Francesca Coppo (salesmanager buitenland) en Gino Manigonda (eigenaar).

Francesca Coppo, salesmanager buitenland voor Agri.Com Service: "Met dit systeem slagen we erin om meer licht te krijgen om de bomen, zodat er meer knoppen groeien en dus meer fruit voortbrengen. We hebben de machine uitvoerig getest en we zien dat het systeem echt werkt."


De clipper actief in het veld.

CPK 250 werd gepresenteerd op Interpoma, maar dit betekent niet dat de machine alleen geschikt is voor appelboomgaarden. "Met een andere messenset kan hij worden gebruikt voor alle soorten boomgaarden."



"Hij kan worden gebruikt voor alle boomgaarden en wordt steeds populairder, niet alleen in Italiƫ, maar ook in het buitenland - Chili, Braziliƫ, Canada en bovenal Polen."


Contact:
Agri.Com Service Cadalonda sas
Piazza Cesare Battisti, 21
Mezzolombardo (TN) - Italy
Tel.: (+39) 0461/603110
Fax: (+39) 0461/609098
Email: info@agricomservice.it
Web: www.agricomservice.i
Publicatiedatum: