Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Ko op't Hof: "Ik denk dat het snel 50 euro per reisje scheelt"

AGF-vervoerders positief over nieuwe snelweg A4

Tholen - Stukje bij beetje krijgt de A4 tussen Amsterdam en Antwerpen zijn definitieve vorm. Maandag werd weer een stuk snelweg van 14 kilometer tussen Steenbergen en Dinteloord geopend. En dat brengt Zeeland en Rotterdam in elk geval in tijd dichter bij elkaar.



Ko op 't Hof van het gelijknamige transportbedrijf uit Hansweert reageert dan ook positief verrast op de nieuwe snelweg. "We rijden heel wat op Rotterdam en kunnen nu in één ruk doorrijden. Dat is niet verkeerd. Ik weet nog dat we jaren geleden gevraagd zijn of we mee wilden betalen aan de nieuwe weg. Dat hebben we natuurlijk niet gedaan, maar nu profiteren we er graag van. Ik denk dat het met loonkosten en gasolie 50 euro voor een reisje scheelt. Die steken we graag in onze zak."

Zijn collega Elco van Duijn van Van Duijn Transport is gisteren voor het eerst over de weg heen gegaan. "Een heerlijke weg en het geeft zeker op de tijdstippen dat wij er rijden veel voorsprong. Ik denk zo'n tien minuten. In de winter konden er anders nog weleens trekkers met bieten over de weg rijden en dat maakte de weg spekglad en druk. Met de nieuwe snelweg is het een stuk veiliger en kunnen we ook nog eens onze servicegraad verhogen."