Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Croptimiz-r van Mooij Agro

Bewaarcomputer geeft gepersonaliseerd overzicht



Met de introductie van de bewaarcomputer "Croptimiz-r" maakt Mooij Agro het mogelijk het bewaarresultaat te optimaliseren. Op de Touch-screen wordt een gepersonaliseerd overzicht van de bewaarplaats(en) weergegeven. Dit verbetert niet alleen het overzicht, maar ook de intuïtieve bediening én de informatie uitwisseling.



Bedieningsgemak heeft centraal gestaan bij de ontwikkeling van de Croptimiz-r bewaarcomputer. Gebruikers kunnen eenvoudig een tekening of (lucht)foto van de eigen bewaarplaats(en) laden in de bewaarcomputer. Van elke bewaarcel kunnen gebruikers zelf meerdere aanzichten aanmaken. De symbolen en widgets sleept je zelf naar de juiste positie. Uiteraard kunt u ook met de standaard voorgepro-grammeerde schermen direct beginnen.



De ontwikkeling van de Croptimiz-r bewaarcomputer heeft twee jaar geduurd. Dankzij de brede inzetbaarheid binnen de Hotraco Group was het mogelijk om in eigen huis een compleet nieuw regelplatform te ontwikkelen. De Croptimiz-r is de nieuwe User Interface voor het CAN-bus systeem met verschillende in- en uitgangskaarten. De bewezen betrouwbaarheid van de Orion bewaarcomputer is overgenomen in de Croptimiz-r.



Op de Interpom te Kortrijk is de Croptimiz-r onthuld, stand 173.



Voor meer informatie:
Hans van den Oever
Mooij Agro
Telefoon: 077-3275045
Mobiel: 0653 709631
Website
Publicatiedatum: