Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

ADN-Special allergenen

Aanstaande vrijdag bij alle ADN leden op de mat: onze special over allergenen. Alles op een rij en een voorbeeldbordje voor op uw toonbank.

Ben je naar de voorlichtingsavond van SVO/ADN geweest over de nieuwe wetgeving op het gebied van etiketteren en allergenen? Of heb je deze helaas moeten missen? In beide gevallen is het handig om de special, die we speciaal voor jou hebben opgesteld nog eens goed door te nemen. Voor alle zekerheid en duidelijkheid. Lees meer over de wetgeving, meest gestelde vragen over dit onderwerp en hoe het zit met aansprakelijkheid op dit gebied.

Als bijlage bij deze special tref je een toonbankkaart aan die u neer kunt zetten. Hiermee voldoet u al voor een groot gedeelte aan de allergenen wetgeving! Immers, je dient aan te geven dat men voor meer informatie over allergenen zich tot de medewerkers kunt richten. Zo ondervang je een hoop vragen/problemen. Noodzakelijk is echter, dat je dan natuurlijk wel een naslagwerk hebt waarin u alle bestanddelen en dus ook allergenen van uw (samengestelde) producten in hebt opgeslagen zodat hier geen misverstand over kan ontstaan.
Publicatiedatum: