Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
met Hoeksche Rooie, Koopmans Blauwe en Jazzy

Aardappelgroothandel Jac van den Oord introduceert ‘Lekker Hollands’

Een drietal oer-Hollandse aardappelrassen, die uitblinken vanwege hun bewezen smaak, in een vernieuwend concept. Afzonderlijke initiatieven van telers om hun met passie geteelde aardappelen in de markt te zetten, worden gebundeld onder het merk 'Lekker Hollands'. De aardappelen worden in nauwe samenwerking met de telers geteeld en verpakt en vermarkt door Jac van den Oord: passie voor piepers gaat hier hand in hand!




De rassen Hoeksche Rooie, Koopmans Blauwe en Jazzy scoren hoog bij smaakpanels en genieten nu al de voorkeur van een groot aantal chef-koks. Met de introductie van het merk 'Lekker Hollands' brengen wij deze heerlijke aardappelen nu overzichtelijk bij de consument!


Hoeksche Rooie

  • Erkend streekproduct,
  • Geprezen door chefkoks!
  • Vol romig en iets zoet van smaak: ideaal om te koken, voor in de oven of puree
Jazzy

  • Vrij vastkokend: geschikt voor koken, bakken, salades & ovenschotels
  • Schillen niet perse nodig: even afspoelen en borstelen is voldoende
Koopmans Blauwe

  • Eén echt oudhollands ras
  • Zacht kruimig en romig van smaak, ook zeer geschikt om te bakken!

De aardappelen komen van dichtbij! Ze worden met liefde en passie geteeld en komen rechtstreeks van de teler! De aardappelen zijn verkrijgbaar in een 1,0kg verpakking met oer-Hollandse uitstraling.



Waarom 'Lekker Hollands'?
  • Smaak: drie rassen met ieder een unieke smaak, geroemd door chef-koks en smaakpanels
  • Complete lijn: de winkelier kan in een keer een assortiment presenteren. Eén om te bakken, één om in de oven te bereiden en één om te koken!
  • Initiatieven van telers gebundeld: afzonderlijke initiatieven van telers, voor eigen afzet van hun met passie geteelde aardappelen, nu gebundeld onder één sterk merk: 'Lekker Hollands'
  • Van dichtbij: een prima alternatief voor de Franse aardappelen die we op de Nederlandse markt aantreffen. De lekkerste aardappelen komen dan ook uit de Hollandse bodem!
  • Onderscheidend: aantrekkelijke verpakking met Oudhollandse uitstraling, een knipoog naar vroeger. En dat voor een betaalbare prijs!


De teler aan het woord
"Het is de smaak van onze aardappelen die ons motiveert! Met 'Lekker Hollands' brengen we dit ambachtelijke product op professionele wijze bij de consument. Met de kwaliteiten van onze piepers moet dat zeker lukken'", aldus Nico Grootendorst, teler van de Koopmans Blauwe

Erkenning voor de aardappelen met smaak!
De verschillende aardappelrassen van 'Lekker Hollands' worden op diverse plaatsen in de media geroemd vanwege de smaak en kookeigenschappen. De Hoeksche Rooie wordt bijvoorbeeld in hét gerenommeerde foodmagazine Delicious een 'geweldige aardappel' genoemd: "ideaal voor allerlei gerechten", "fijn om te bakken" en "de kerstaardappel van 2014".



Chef-kok Michel Danielse van TastToe bereidde de Koopmans Blauwe op 6 verschillende wijzen, van chips en puree tot een zoete crème. Hij omschreef de aardappel enthousiast als: "een smaaksensatie" en "zacht kruimig en romig van smaak".

Proefzending ontvangen?
Wij voorzien u graag van één of meerdere proefzendingen: u kunt het product met eigen ogen zien, maar ook uitzetten onder uw klanten of gewoon thuis bereiden. Overtuig uzelf van deze nieuwe lijn met eerlijke, Lekker Hollandse aardappelen!



Voor meer informatie:
Aardappelgroothandel Jac van den Oord BV
Tel: 073 599 9191
sales@jacvandenoord.nl
www.jacvandenoord.nl

Publicatiedatum: