Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Koeluitbreiding voor Ardo

Specialist diepgevroren groenten en fruit Ardo heeft in de buurt van het Engelse Ashford haar vrieshuis uitgebreid. Het is een uitbreiding ter waarde van £ 4 miljoen (€ 5 miljoen).

Het vrieshuis van 16.826 vierkante meter is voorzien van nieuwe laadkaaien waar dubbeldekker trailers in kunnen. Daarnaast heeft het ruimte-efficiënt verrijdbare stellingen en sensorgestuurde, energiezuinige LED-verlichting. De uitbreiding verhoogt de totale opslagcapaciteit van 18.500 pallets naar 22.500 pallets die bij elkaar 90.000 vierkante meter innemen.

"De afronding van het project betekent dat we nu meer ruimte hebben. Ook de verwerkingsfaciliteiten zijn verbeterd. Daarbij bevindt het zich op een strategische locatie, dichtbij de haven van Dover en de Kanaaltunnel," aldus Jon Barnes van Ardo.

"Na een recordomzet vorig jaar biedt de nieuwe vriescel mogelijkheid om verder te groeien in 2015. "

Ardo opende in 2000 in Charing. In 2010 werd het uitgebreid met een nieuwe fabriek, verpakkingsafdeling en vriescel. Het bedrijf werd in 2013 Frozen Food Manufacturer en won in 2012 een prijs in de Kent Excellence in Business Awards.

Publicatiedatum: