Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

VS record Ambrosia™ appelen

Columbia Marketing International Inc is bezig met het herdefiniëren van de Ambrosia â„¢ appelen nationaal te promoten. Consumenten kiezen vaker voor nieuwe rassen in plaats van voor traditionele appelen. 

Ambrosia betekent "voedsel van de Goden". De appelen hebben een natuurlijk honingzoete smaak en een knapperige textuur. De appel presteert goed in smaak-testen. Ondanks de nieuwheid is Ambrosia op weg om in de top 10 van beste appelrassen te komen. De grote vraag zal er waarschijnlijk voor zorgen dat de productie in de Ambrosia boomgaarden in Washington verdubbelt of zelfs verdrievoudigt in de komende tien jaar.



"Het groeipotentieel voor de Ambrosia-appel is uitstekend", aldus Steve Lutz, marketingvoorzitter van CMI en voormalig CEO van de Washington State Apple Commission. "Het aantal consumenten zal groeien als mensen ontdekken hoe goed de appel smaakt."

Tegenwoordig zijn consumenten op zoek naar bijzondere smaakprofielen, terwijl er voorheen vooral werd gekeken naar de kleur en andere cosmetische factoren. 

Aangezien kleur geen primaire factor meer is, kunnenAmbrosia appelen worden geoogst op het hoogtepunt van de rijpheid die wordtgebaseerd op de zetmeel- en suikerniveaus. Hierdoor voldoen de appelen aan dehoogste kwaliteitsnormen. De appel is perfect als snack, om te bakken of om tecombineren met wijn en kaas.

In tegenstelling tot de meeste andere moderne soortenappelen die doelbewust werden gekweekt door het kruisen van twee rassen, isAmbrosia op een natuurlijke manier ontstaan. De smaak, textuur en kleur blekenkwalitatief hoogwaardig en uniek. De plukkers waren zo enthousiast dat de appelwerd gecultiveerd.

Het proces om een nieuwe appel op de markt te brengen duurtlang. Het kost ongeveer vijf tot zeven jaar om een goede oogst te leveren. Naongeveer tien jaar zijn de Ambrosia appelen nu verkrijgbaar bij toonaangevendesupermarkten in de Verenigde Staten. Dankzij de zorgvuldigheid van de familieMcDougall, die al meer dan een eeuw teelt in de Wenatchee Vallei van de staatWashington, zijn Ambrosia appelen beschikbaar voor veeleisende appelliefhebbersin het hele land.

Voor meer informatie:

Katharine Grove
CMI
Tel: +1 509-888-3427
or +1 509-885-0444
Fax: +1 509-888-3418
Email: Katharineg@cmiapples.com
www.cmiapples.com


Publicatiedatum: