Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Colombia: goede vooruitzichten citrusmarkt

Colombia biedtgoede ontwikkelingsperspectieven om haar citrusmarkt te consolideren enuit te breiden naar Centraal-Amerika, de Cariben en de Verenigde Staten.Momenteel wordt 50% van alle Colombiaanse citrus geƫxporteerd naar de VerenigdeStaten, waar vooral de Tahiti limoen zeer populair is.


De Citrus Aurantifolia Swingle citroen

In 1998bereikte de Colombiaanse citrusvruchtenproductie 691.219 ton en besloeg 41.555hectare aan grond. In 2013 zijn deze getallen gestegen naar 83.058 hectare en1.151.122 ton productievolume met 72.079 hectare grond geoogst.

Colombia profiteertvan een zeer divers klimaat en een verscheidenheid aan grondsoorten en neerslagpatronen. Hierdoor is het relatief makkelijk om nieuwe soorten citrusvruchtente ontwikkelen en vruchten te produceren en exporteren wanneer dit in anderelanden niet mogelijk is.




Naast de Tahiti limoen profiteert de Citrus Aurantifolia Swingle citroen van sterke groei. Deze citroenenworden biologisch geproduceerd en zijn kleiner dan de Tahiti limoenen. Zehebben een hogere zuurgraad en zeer goede kwaliteit vruchtvlees.


Voor meer informatie:
LUIS ALFONSO MORENO AYALA
M: +57 311 6943239
Publicatiedatum: